BERT, MELVIN & NINA

Graag willen we ons even aan u voor stellen.

Mijn naam is Bert Kikkert ben actief in de hondensport sinds 1986 in de KNPV & IGP. Ook mijn kinderen Melvin, Michelle en Nina zijn actief in de hondensport. Melvin neemt het fokken voor zijn rekening, ik zet het op een laag pitje i.v.m. mijn gezondheid.

Ik heb in 1986 de werkhonden kennel van de Vroomshoeve geregistreerd bij het Raad van Beheer. Sinds dien fok ik werkhonden.

Ik ben begonnen in het politiehonden programma van de KNPV in 1986 met mijn eerste X Mechelaar Berry, die ik in 1987 naar de keuring heb gebracht voor politiehond I certificaat met lof. Daarna vele certificaten behaald, PH I, PH II & Object bewaking certificaten behaald met verschillende honden. Met Ares nog eerste reserve voor Den Bosch gestaan voor PH I 434 CL

Ik heb de overstap gemaakt in 1994 naar de IPO/IGP waar ik heel veel plezier en voldoening heb gewerkt met mijn FCI Mechelaars en niet zonder resultaten. Heb diverse nationale en wereldkampionschapen mogen deelnemen. In 2000/2001 met mijn Robby van de Vroomshoeve. En met Hekse-Beppie was ik geselecteerd voor de FMBB en FCI in 2007. En vele van mijn fokproducten hebben nationaal en internationaal mogen spelen op hoog niveau. Hier een paar hele bekende namen binnen de IPO/IGP en KNPV, Gandor, Google, Wolff, Ricolai, Condor-Rex, Viagra-Demi, Explosive-Eli, Quinta te veel om ze allemaal te benoemen.

Ik mocht uitkomen voor Thailand op de wereldkampoenschapen in Oostenrijk in 2009 met Cartouche van de Beukenkage tezamen met Jeab hij was de geleider van Enrico van de Vroomshoeve.

Op de site kunt u alle mooie oude foto’s zien van de afgelopen 35 jaar van de werkhonden kennel van de Vroomshoeve. Ik wens iedereen veel kijk plezier van deze mooie website. (nostalgie)

Mocht je langs willen komen dan bent van harte welkom. Als je ons wilt bezoeken bij de training(en) neem dan even contact op met ons. Mocht je ons zien op een keuring of wedstrijd schroom niet om me aan te spreken.

Met vriendelijke sport groeten,

Bert, Melvin & Nina