Galerij

Berry PH I 1987 CL helaas heb ik geen actie foto’s van hem. Het was een geweldige hond toen der tijd. Hij heeft later dienst gedaan bij de spoorweg politie.

Nicky PH I 398 CL, rond 1987-1990 Nicky is ook eveneens verkocht aan de spoorweg politie te Maarn

Lady mijn eerste hond was een Bouvier uit  1985 dacht ik een huishond uit schoonheidslijn. Die is gedekt met Benno v/d Remonhoeve PH I met lof.  Het nestje is gefokt in 1990 dacht ik. Uit dit nest waren 3 hele leuke werkhonden gekomen waren. Waarvan Mirza van de Vroomshoeve PH I 429 CL + 25, Obj. 337 CL behaald door H. Kreeft.

Robby van de Vroomshoeve en ik hebben veel bereikt in de IGP sport. Robby heeft zijn selectie behaalt in 1999-2000. De foto collage is van die tijd. Dit zijn de toppers van toen, bijeenkomsten van het WK team 2000 met o.a. Fred Tiggelaar (coach), Willem den Oudsten, Henk Bruggeman, Dave van Belzen, Berry Klienhesseling en velen om op te noemen. Wedstrijden en WK’s van Robby nostalgie.

Abou van de Vroomshoeve IGP I, was een Duitse herder. Van een nest wat ik 2001 voor een Duitse kennis heb gefokt heb Frank ter Horst en niet zonder resultaat. Die groeiden samen op met mijn M1-nest van de Vroomshoeve. Ze waren bijna net zo gek als het M-nest hahaha. Abou is aangekocht door een swat team in de USA.

Hekse-Beppie van de Vroomhoeve IGP III was een geweldige werkende en vereffende teef, en velen met mij vonden dat ook. Zij heeft verschillende nationale en internationale wedstijden deelgenomen. Een woord een super teef was ze!

Kely van Fort Oranje PH I 434 CL mijn stammoeder van de Vroomshoeve zij heeft verschillende nakomelingen gegeven van zeer hoge kwaliteit. Kely behaalde met mij een geweldig PH I certificaat met 434 met lof. Kely heeft jaren met mij als diensthond haar werk gedaan tot en met 12 jaar. Wat een sterke hond was zij.

Nesten collage van een aantal nesten die we hebben gefokt echt leuk om de oude foto’s weer te zien. Daarom heb ik ze gedeeld op de website. misschien herkennen jullie jullie pups….

Met Cartouche van de Beukenhage heb ik voor Thailand mogen deelnemen samen met Jeab, met Enrico van de Vroomshoeve was ook geselecteerd voor Thailand. We hebben een geweldig mooi WK mogen beleven met het team. En leuk bij gepraat met oude vrienden. We hebben mee mogen trainen op de club van JW. Tesink WHG de Vlijt in Apeldoorn.

Thailand Schutzhund Championschips 2010